Υπηρεσίες

  • English
  • Ελληνικά

Η Δική Σας Διαδικτυακή Αξία, Ο Δικός Μας Δημιουργικός Στόχος

Η Truth Web Media σχεδιάζει και υποστηρίζει ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Αναλύουμε τις δυνατότητες της επιχείρησης σε σχέση με τη δυναμική της αγοράς, καταρτίζοντας ένα στρατηγικό πλάνο σύμφωνα με τους εμπορικούς, επικοινωνιακούς σας στόχους. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εργαλεία που προσθέτουν αξία και προσδίδουν νέα προοπτική στην εταιρία σας, παρέχοντας σας τεχνογνωσία και εκπαίδευση στη χρήση των υπηρεσιών μας, υποστηρίζοντας σας σταθερά με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Web

Σχεδιάζουμε την ψηφιακή υπόσταση της εταιρίας σας, υλοποιώντας και υποστηρίζοντας υπηρεσίες διαχείρησης περιεχομένου και χρηστικής εμπειρίας υψηλής ποιότητας. Ξεκινάμε αποτυπώνοντας από κοινού την ιδέα, προχωράμε στην υλοποίηση αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, και εξακολουθούμε να σας υποστηρίζουμε τεχνικά (π.χ. ανανέωση) και συμβουλευτικά μετά την ολοκλήρωση ώστε να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό όφελος.

Οι υπηρεσίες μας κατασκευάζονται με γνώμονα την επίτευξη των στόχων και την ανάδειξη της φιλοσοφίας της εταιρίας σας, αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων, από την υλοποίηση και υποστήριξη πρότυπων υπηρεσιών (π.χ. CMS, e-commerce), μέχρι την επιμέλεια της εταιρικής σας παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα και τον παγκόσμιο ιστό.

Mobile

Δημιουργούμε υπηρεσίες και εφαρμογές για φορητές συσκευές (κινητά, tablets) και κατασκευάζουμε ξεχωριστές εκδόσεις των δικτυακών σας υπηρεσιών προσαρμοσμένες σε οθόνες αφής. Σχεδιάζοντας με γνώμονα την ευκολία χρήσης και την διαισθητική πρόσβαση των πελατών και του κοινού στο περιεχόμενο και τα προϊόντα σας, παρέχοντας ανανέωση περιεχόμενου και αξιόπιστη υποστήριξη, υλοποιούμε ποιοτικές εφαρμογές με διάρκεια.

Digital Marketing

Καταστρώνουμε μεθοδικά τη στρατηγική που θα αναδείξει την εταιρία σας στις ψηφιακές αγορές. Ειδικευόμαστε στην προώθηση του εμπορικού σας σήματος στα κοινωνικά δίκτυα και αξιοποιούμε δοκιμασμένες πρακτικές τοποθέτησης του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας στο διαδίκτυο (π.χ. news letters, google adds). Η προσέγγισή μας στηρίζεται στην εγκαθίδρυση επικοινωνίας και μακροπρόθεσμων σχέσεων με το κοινό, συνδυάζοντας έτσι το αποτελεσματικό marketing με το σεβασμό στους πελάτες και στο κύρος της εταιρίας σας.

Training

Σας εκπαιδεύουμε ώστε να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από τις υπηρεσίες μας, σας συμβουλεύουμε σε θέματα βέλτιστων πρακτικών και σας καθοδηγούμε να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική και τη μεθοδολογία σας στις ψηφιακές αγορές. Επιπλέον, μεταλαμπαδεύουμε την τεχνογνωσία που απαιτείται για να αξιοποιήσετε τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα εργαλεία διαδικτυακού marketing, της υποστήριξης εφαρμογών web και κοινωνικών δικτύων και της παραγωγής και ανανέωσης έγκυρου και αξιόλογου περιεχομένου.

Technology

Ειδικευόμαστε στις πλέον αξιόπιστες και δοκιμασμένες τεχνολογίες στη διαχείρηση περιεχομένου από βάσεις δεδομένων (π.χ. MySQL, PostgreSQL) μέχρι μηχανισμούς portals και CMSs (π.χ. Droopal, Joomla), στην ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών για συσκευές αφής (π.χ. Android, iOS), σε υπηρεσίες web με υψηλές διαδραστικές δυνατότητες (Flash, HTML5) και σε απαιτητικές streaming εφαρμογές ήχου και βίντεο (π.χ. web radio, web TV). Η δική μας εμπειρία και αυτή των συνεργατών μας στην υποστήριξη συστημάτων, εγγυάται τη σταθερή και αξιόπιστη λειτουργία των διαδικτυακών σας υπηρεσιών και εφαρμογών.