Δημιουργούμε το social media προφίλ σας

  • English
  • Ελληνικά

Δημιουργούμε το social media προφίλ σας

Social Media Marketing είναι με απλά λόγια η προβολή και προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα . Τα social media έχουν εξελιχθεί  σε  ένα χρήσιμο εργαλείο marketing και customer service για τις περισσότερες επιχειρήσεις και μια πολύ χρήσιμη πλατφόρμα άμεσης επικοινωνίας με τους καταναλωτές.
Η επιλογή του κατάλληλου δικτύου  σύμφωνα με της ανάγκες της  επιχείρησής και τις ιδιαιτερότητες του πελατολόγιου όπως και η επιλογή της κατάλληλης προώθησης  είναι σήμερα το σημείο κλειδί και η διαδικασία χάραξης μιας οργανωμένης στρατηγικής Social Media.

Η συνεπής παρουσία  στα social media μέσω ενός καλά σχεδιασμένου πλάνου σας δίνει πρόσβαση σε νέο πελατολόγιο ενώ ενισχύει την εικόνα σας στο υπάρχον. Η συνέπεια και συνεχής παρουσία δημιουργεί δεσμούς και αυξάνει το brand loyalty, δημιουργούμε σύμφωνα με τα δικά σας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το εταιρικό προφίλ. Επιτυγχάνουμε να  δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό και άμεσο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σας και δημιουργώντας μια κοινότητα που απευθύνεται προσωπικά σε αυτούς και σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά τους

Με την δημιουργία ενός ενεργού και δραστήριου social media προφίλ αυξάνονται οι ευκαιρίες για conversions, και κυρίως αυξάνονται τα μονοπάτια που οδηγούν επισκέπτες και μετέπειτα πελάτες στο site σας.

Το Social Media Marketing έχει χαμηλό κόστος επειδή το μέσο που χρησιμοποιεί για την επικοινωνία είναι δωρεάν, μπορεί να κάνει χρήση υπάρχοντος υλικού από το website σας ή από άλλες ενέργειες marketing. Ακόμα και η πληρωμένη διαφήμιση στα social media είναι οικονομικότερη σε σχέση με την διαφήμιση σε άλλα μέσα.

Στην στρατηγική Social Media  όλες οι ενέργειες μας έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα, τα οποία παρακολουθείτε και αξιολογείτε ανά πάσα στιγμή. Έτσι μπορούμε σταδιακά να αναγνωρίσουμε ποιες από τις ενέργειες αυτές λειτουργούν καλύτερα για εσάς και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους και τους πελάτες σας.